Over ons

Wij zijn eigentijds, voelen ons betrokken, toegankelijk en staan voor kwaliteit. We volgen interne en externe trainingen en cursussen, en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste knip en kleurtechnieken. De gezondheid van jouw haar staat bij ons voorop, we passen onze technieken aan op jouw haarstructuur en kijken goed naar de vorm van jouw gezicht.

Verzorging is key! Daarom werken wij alleen met de beste merken van Goldwell, KMS, ELEVEN Australia, Boucleme en Tailors Grooming. We zullen jou hierover ook met alle liefde adviseren zodat jij deze verzorging thuis kunt voortzetten. We besteden veel aandacht aan de beleving in de salon om hier een fijne en comfortabele ervaring van te maken. Zo verwennen wij jou tijdens de behandeling met een mooie cappuccino, lekker gebakje of gezonde smoothie vanuit onze koffiebar. Neem gerust je laptop mee om te kunnen werken, een serie te kijken of neem een boek mee om rustig te ontspannen.

Onze aanpak

1.

Inspiratie

2.

Intake

3.

Wassen

Deel je inspiratie. Maak een Pinterestbord of neem voorbeeld foto’s mee naar het intake gesprek.

Kom langs voor een intake. Afhankelijk van je wensen en je haarsituatie maken wij een plan de campagne. Je ontvangt hier ook een zo duidelijk mogelijke prijs indicatie.

Was je haar ruim, het liefst 24-48 uur, van te voren. Je hoofdhuid produceert natuurlijk vet die je hoofdhuid beschermt tijdens het verven.

4.

Geduld

5.

Afspraak

Heb geduld. Grote behandelingen zijn maatwerk en kunnen erg intensief zijn. Wij houden van mooi en gezond haar. Het kan dus zijn dat we jouw gewenste resultaat niet in een keer behalen en we dit in stappen doen om de haarkwaliteit te behouden.

Houd je aan de afspraak, ons advies en kom op tijd. Naast onze voorbereiding, houden wij voor kleuringen en grote behandelingen veel tijd in onze agenda vrij zodat onze aandacht volledig naar jouw haar toe gaat. Zo werken we samen toe naar het beste resultaat!

1.

Inspiratie

Deel je inspiratie. Maak een Pinterestbord of neem voorbeeld foto’s mee naar het intake gesprek.

2.

Intake

Kom langs voor een intake. Afhankelijk van je wensen en je haarsituatie maken wij een plan de campagne. Je ontvang hier ook een zo duidelijk mogelijke prijs indicatie.

3.

Wassen

Was je haar ruim, het liefst 24-48 uur, van te voren, je hoofdhuid produceert natuurlijk vet die je hoofdhuid beschermd tijdens het verven.

4.

Geduld

Heb geduld. Grote behandelingen zijn maatwerk en kunnen erg intensief zijn. Wij houden van mooi en gezond haar. Het kan dus zijn dat we een jouw gewenste resultaat niet in een keer behalen en we dit in stappen doen omdat dit beter is voor jouw haarkwaliteit.

5.

Afspraak

Houdt je aan de afspraak, ons advies en kom op tijd. Naast onze voorbereiding, houden wij voor kleuringen en grote behandelingen veel tijd in onze agenda vrij zodat onze aandacht volledig naar jouw haar toe gaat. Zo werken we samen toe naar het beste resultaat!

Teamoverzicht

Sophie

Allround Hairstylist

Gespecialiseerd in kleuringen, strakke heren kapsels, updo’s en styling.

Sylke

MCLEAN CURLSYS® stylist

Gespecialiseerd in Balayages, kleurcorrecties en master in krullend haar.

Ajdina

Allround Hairstylist

Gespecialiseerd in folie technieken en Balayages en heren kapsels.

Claudia

Allround Hairstylist

Gespecialiseerd in folie technieken, Balayages en kapsels lang haar.

Daan

Talent Hairstylist/Barber

Gespecialiseerd in heren kapsels.

Bram

Salon Eigenaar, Master Colorist

Gespecialiseerd in korte creatieve kapsels, kleuringen en barbier.

Karilee

Allround Hairstylist

Gespecialiseerd in folie technieken en Balayages.

Waar vind je ons

Je vindt ons midden in het centrum van Sittard. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vind je bij de Oda parking, Abc Parking, Ligne Parking of Tempelplein op minder dan 5 minuten loopafstand. Gratis parkeren kan net buiten het centrum op ongeveer 10 minuten loopafstand.