Onze behandelingen

Balayages

Wil jij ook een blikvangende Balayage? Dé haartrend van deze tijd. Bij een Balayage worden er ‘’vegen’’ in het haar aangebracht wat een natuurlijk effect geeft.

Color Corrections

Heeft je haar verschillende tinten, vlekken, of is de kleur die je ooit hebt laten verven niet meer mooi? Door middel van kleurcorrectie geven wij het haar weer een mooie natuurlijke kleur.

Bondpro+ Treatments

Is je haar beschadigd met de neiging tot breken, heb je droge punten of ziet het er droog en futloos uit? Dan kunnen wij met onze Bondpro+ treatments jouw haar weer nieuw leven in blazen.

Cut & Style Dames

Voor een strak en mooi geknipt kapsel ben je bij onze ervaren hairstylisten aan het juiste adres. Je haar wordt gewassen, geknipt, geföhnd en gestyled zodat jij weer met een frisse Kop de deur uit loopt!

Heren & Barbier

Bij onze barbier kun je terecht voor het verzorgen van je baard en snor. Maar ook voor een strak kapsel staan onze hairstylisten voor je klaar.

MCLEAN CURLSYS®

Perfect curls

Onze hairstylisten zijn gespecialiseerd op het gebied van krullen. We werken volgens de Curly Girl Methode en gebruiken een bijpassende verzorgingslijn speciaal voor krullen.

Waar vind je ons

Je vindt ons midden in het centrum van Sittard. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vind je bij de Oda parking, Abc Parking, Ligne Parking of Tempelplein op minder dan 5 minuten loopafstand. Gratis parkeren kan net buiten het centrum op ongeveer 10 minuten loopafstand.