Balayage salon Limburg

Balayage salon Limburg

.

Balayages

Wil jij een blikvangende Balayage? In onze balayage salon Limburg kun je terecht voor blikvangende balayages. Er worden bij een Balayage ‘’vegen’’ in het haar aangebracht. Dit geeft een heel natuurlijk effect. Een Balayage is door de subtiele kleurovergang erg onderhoudsvriendelijk. Het geeft bovendien meer dimensie aan je haar.

Op verschillende plekken plaatsen we folies waardoor het haar een speelse touch krijgt waar je, bij goede verzorging, makkelijk een paar maanden plezier van kunt hebben. Bij onze kleurbehandelingen proberen we altijd rekening te houden met jouw wensen, de kwaliteit van jouw haar en de mogelijkheden.

Wij zijn eigentijds, voelen ons betrokken, toegankelijk en staan voor kwaliteit. We volgen interne en externe trainingen en cursussen, en zijn hierdoor altijd op de hoogte van de nieuwste knip en kleurtechnieken. De gezondheid van jouw haar staat bij ons voorop, we passen onze technieken aan op jouw haarstructuur en kijken goed naar de vorm van jouw gezicht.

Verzorging is key! Daarom werken wij alleen met de beste merken van Goldwell, KMS, ELEVEN Australia, Boucleme en Tailors Grooming. We zullen jou hierover ook met alle liefde adviseren zodat jij deze verzorging thuis kunt voortzetten. We besteden veel aandacht aan de beleving in de salon om hier een fijne en comfortabele ervaring van te maken. Zo verwennen wij jou tijdens de behandeling met een mooie cappuccino, lekker gebakje of gezonde smoothie vanuit onze koffiebar. Neem gerust je laptop mee om te kunnen werken, een serie te kijken of neem een boek mee om rustig te ontspannen.

Waar vind je ons

Je vindt ons midden in het centrum van Sittard. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vind je bij de Oda parking, Abc Parking, Ligne Parking of Tempelplein op minder dan 5 minuten loopafstand. Gratis parkeren kan net buiten het centrum op ongeveer 10 minuten loopafstand.