KOP_ SITTARD

SALON.  BAR.
FOLLOW US
info@kopsittard.nl
046 204 4282
Image Alt
creativiteit & samenkomen

Kop

Over ons

Wij zijn kop_

Kop Sittard is een uniek concept op de hoek van het drukste winkelkruispunt van Sittard. Bij Kop vind je alles wat met een kop te maken heeft. De gespecialiseerde knip- en kleursalon met een gezellige koffie- en lunchbar zorgt voor een levendige sfeer. De kleurspecialisten zijn altijd op het gebied van de nieuwste haartrends, terwijl de barista’s ervoor zorgen dat jij geniet van een heerlijk kop koffie. Dat zorgt ervoor dat je altijd met een tevreden kop naar huis gaat! Er wordt gemerkt met kwalitatieve merken als Goldwell, KMS Hair, ELEVEN Australia en Tailors Grooming. Kop is daarom de ideale plek om even tot rust te komen, een moment voor jezelf te pakken óf de dag goed te beginnen met een cappuccino en vers ontbijt. Laat je verwennen in de kappersstoel of spendeer de dag op ons zonnige terras met een verse smoothie, stevige lunch of zoete lekkernij. Laat het aan ons over om te zorgen voor jouw knappe Kop!

SALON

Voor een knappe kop moet je bij ons zijn! Wij zijn een gespecialiseerde knip- en kleursalon en werken met de producten van Goldwell en KMS

BAR

Kop is meer dan alleen een Kapsalon! In onze gezellige bar kun je de hele dag terecht voor een verse kop koffie, gebak of heerlijke lunch.

een gezellig team

ONZE KOPPEN

eigenaar & knip- en kleurfanaat

Bram

Nadat Bram een Stylist’s Favourite Award won tijdens Global Color Zoom in Las Vegas, zag hij dat als dé kans om Kop_ te starten. Met 10 jaar horeca-ervaring kwam daar natuurlijk een gezellige bar bij. En met succes: Bram wordt nog steeds elke dag blij van de leuke klantenkring, het enthousiaste Kop_team en de positieve reacties! Daarnaast is hij nooit klaar met leren, zo heeft hij sinds kort nog het Goldwell Master Colorist Program afgerond.

altijd vrolijke knip- en kleurspecialiste

Chantal

Chantal wilde wist al heel jong dat ze kapster wilde worden. Na een opleiding aan de kappersschool ging ze dan ook meteen aan de slag met haar passie: adviseren, knippen en kleuren. Met haar 20 jaar ervaring in het kappersvak kan ze dat ook maar al te goed! Chantal wordt door haar Kop_collega’s omschreven als iemand die altijd spontaan, enthousiast en positief is. Daarnaast vindt ze het fijn om te werken in een fris en vernieuwend bedrijf met jonge mensen om zich heen. Dat zorgt voor een extra boost aan creativiteit!

Kleur- en styling fanaat

Sanne

Sanne heeft net de kappersopleiding afgerond en is nu onderdeel van het Kop-team. De combinatie van kapsalon en koffie en de gezellige knusse sfeer is wat haar het meeste aanspreekt. Ze heeft zich voornamelijk gefocust op kleuringen en stylen. Kop is voor Sanne dé plek om meer ervaring op te doen, nieuwe technieken te leren en te groeien. Naast het kappersvak heeft ze ook een passie voor shoppen en reizen.

top knip- en kleurspecialiste

Joni

Joni, kapster in hart en nieren! Joni is op 18e-jarige leeftijd begonnen met het uitoefenen van haar passie en is een aantal jaren later nog steeds het liefst in de kapsalon te vinden. ‘Bij Kop werken ze precies zoals ik ook graag werk! Kop geeft mij een warm gevoel bij binnenkomst en het is ontzettend gezellig’. Het kappersvak combineert deze topper met haar liefde voor haar twee knappe dochtertjes van 4 en 2 jaar. Gezelligheid, positiviteit en mensen om haar heen, dat vindt Joni het allerbelangrijkste.

haar & kleurspecialiste

Romy

Romy is een ster in kleuringen, heren knippen, stylen en vlechten. Werken bij Kop_ voelt voor haar als thuiskomen. Het huiskamergevoel en de verschillende leuke klanten maken de sfeer relaxed. Romy begon als stagiaire en is sindsdien niet meer weg te denken uit ons Kop team. Het leukste vindt ze dat ze Kop sinds haar stage heeft zien groeien, en natuurlijk groeit Romy zelf met ons mee!

salon assistent

Robin

Onze salon-manager in spe! Robin is derdejaars student en volop in ontwikkeling, ze ondersteunt het team in de salon. Ze is uitgroei-specialist en maakt leuke accenten met folie technieken! Föhnen, wassen en stylen kan ze als de beste. Kop is voor Robin de perfecte leerplek waar een gezellige en ontspannen sfeer hangt. Naast haar liefde voor het kappersvak ligt haar passie ook ergens anders: deze sportieveling is namelijk ook regelmatig in het zwembad te vinden als synchroon zwemster!

altijd gezellige barista

Cindy

Lieve en zorgzame Cindy is moeder van 2 kinderen en parttime barista bij Kop! Na 10 jaar werken in de zorg was de sociale topper toe aan een nieuwe en frisse uitdaging, de baan als barista bij Kop kwam als geroepen! Het warme huiskamer gevoel en de gezelligheid van Kop_ spreken haar het meeste aan. Hierbij kan een uitbundig praatje met de klant ab-so-luut niet ontbreken. Naast haar drukke leven maakt Cindy graag tijd vrij om te experimenteren met verschillende verse ingrediënten en internationale keukens. Met deze nieuwe sociale topper wordt de Kop familie steeds een stapje groter en oja… Cindy is de grote zus van onze girlboss Romy!

weekend barista & creative director

Romy

Romy is een creatief en ondernemend persoon met haar eigen ondernemingen Creamy Concepts. Romy heeft een grote passie voor horeca, die ze zo nu en dan kwijt kan in onze gezellige bar. Verder is ze achter de schermen aan het werk aan de marketing & concept ontwikkeling van Kop.

The o so sweet weekend barista

Naomi

Naomi wil de gasten van Kop in het weekend graag verwennen met een goede kop koffie, eventueel met een zoete lekkernij, iets waar Naomi ook zo dol op is. Haar eerdere horeca ervaring komen deze Barista goed van pas evenals haar zorgkwaliteiten. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste wil zij zich nog verder ontwikkelen en daarom volgt de opleiding tot verpleegkundige.

9859
haren geknipt
8197
Koffies gezet
1143
Gebakken taart
2197
mixed smoothies